AcasăComunicate de presăComunicat de presă

22 martie 2018

Conferința de lansare a  Proiectului : Sprijin  pentru  pregătirea  aplicației de  finanțare  si a  documentațiilor de atribuire  pentru  proiectul  regional  de  dezvoltare a  infrastructurii  de  apă  și  apă  uzată   pentru  aria  de operare a operatorului  regional  în județele  Călărașși  Ialomița, în perioada  2014-2020”

Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al Contractului de Finanţare nerambursabilă, pentru  proiectul  „ Sprijin   pentru  pregătirea  aplicației   de   finanțare și a  documentațiilor de atribuire  pentru  proiectul  regional  de  dezvoltare a  infrastructurii  de  apă  și  apă  uzată   pentru  aria  de operare a operatorului  regional  în județele  Călărași și Ialomița, în perioada  2014-2020”, Cod SMIS  2014+ 108040, cofinanţat de către Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional  Infrastructură Mare, organizează impreună  cu  ROMAIR CONSULTING SRL ( Liderul asocierii  ROMAIR CONSULTING SRL & COMPLEX DESIGN SRL & TOP RAM PROJECT SRL), conferința de lansare a proiectului în data de 22 martie 2018 la sediul Consiliului Județean Călărași (sala de sedințe) din Str. 1 Decembrie 1918, începând cu ora 9.00.

Conferința de lansare a proiectului vizează prezentarea obiectivelor de modernizare a infrastructurii de apă și de canalizare din aria de operare, obiective cuprinse în studiul de fezabilitate.

Unitățile Administrativ Teritoriale vizate de proiect sunt:

Călărași        Chirnogi       Frumușani        Platărești      Coșereni          Fundulea        Nicolae Bălcescu

Oltenița        Chiselet        Independența    Şoldanu       Gârbovi           Manasia          Tămădău Mare

Lehliu-Gară   Crivăț           Lehliu-Sat        Spanțov        Grindu             Alexeni           Ileana

Budești         Dor Mărunt    Luica              Ulmu               Ion Roată       Belciugatele

Urziceni        Dorobanțu     Nana               Vasilați           Reviga             Lupșanu

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020

ECOAQUA SA Călăraşi

Persoana de contact: Manager de Proiect – ing. Mircea Toma

Tel.: 0242313765;  0242312705;  0242 313531.: Fax  0242 311923.

E-mail: ecoaqua_uip@ymail.com

Web site: www.ecoaqua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read