BREAKING NEWS 

Crimă la Tudor Vladimirescu: Soți măcelăriți de autostopiști / Video

Un atac fără precedent a avut loc, în cursul acestei seri, pe DN 3 A, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru. Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate cu bestialitate, de doi autostopiști, luați la ocazie. Alte surse indică un singur atacator.

Femeia a supraviețuit

Șoferului i s-ar fi cerut să oprească în dreptul barierei. Imediat după aceea, criminalii au acționat fără pic de remușcări. Cei doi soți au fost atacați. Fiecare avea gâtul tăiat. Atacul s-a petrecut cel mai probabil în jurul orei 18:30. Un martor ne-a declarat că autostopiștii au reușit să fugă. Se presupune că motivul care a stat la baza fărădelegii este jaful. La fața locului, echipele de criminaliști prelevau mostre biologice. Sunt indicii că ucigașii locuiesc în satul din apropiere. Femeia, care a supraviețuit atacului, a fost cea care a alertat forțele de ordine.

Cu gâtul tăiat

Cei doi soți se deplasau cu un autoturism Dacia Logan, model 2010, de culoare roșie. Are numărul de înmatriculare CL03YLZ. Mașina nu avea pozițiile pornite. La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD Dragalina. Au venit și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași. Au fost găsite două persoane înjunghiate, ambele la gât. Femeia, în vârstă de 55 de ani, este rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au declarat mort.

Filtre

S-au instituit filtre, circulația în zonă desfășurându-se cu dificultate. Filtre sunt în zona Drajna. „Au luat pe cineva la ocazie și le-a tăiat gâtul” Martorul declară că au fost doi autostopiști. Nu se cunoaște zona de unde au fost luați aceștia. „Când a oprit ca să coboare, le-a tăiat gâtul la amândoi.” Bărbatul ucis era căzut în afara autoturismului. Femeia era și ea căzută, cerând ajutor celorlalți șoferi. Se fac eforturi pentru prinderea criminalilor.

News

3 Thoughts to “Crimă la Tudor Vladimirescu: Soți măcelăriți de autostopiști / Video”

 1. Mira

  Închiși pe viață..sau pedeapsa cu moartea ar fi mai buna pt toți criminalii.

 2. Mira

  Am revenit la articol, sa vad daca au fost prinși. Criminali probabil eliberați din pușcărie de alți criminali cu gulere albe…
  Pt omor nu trebuie sa se dea X ani, nici pedeapsa maximă. Nici reducere pt buna purtare sau pt condiții necorespunzătoare de detenție.
  Niciodată să nu mai treacă dincolo de porțile închisorii un criminal!! Pedeapsa pe viață! Deși ne costă prea mult sa ii întreținem zeci de ani pe nemernici..mai bine o injecție letală pt vinovații de omor. Simplu. Rapid. Eficient. Ieftin.

 3. Gheo

  Sunt prinsi. De astazi. 2 pustani

Leave a Comment