AcasăBREAKING NEWSFrumușani: Imagini terifiante de la accidentul din această dimineață / Video

Frumușani: Imagini terifiante de la accidentul din această dimineață / Video

Accident teribil în această dimineață, pe raza comunei Frumușani, în satul Pădurișu, pe DN 4 București – Oltenița. S-a soldat cu accidentarea a 5 victime, din care una încarcerată.

Familie din Curcani făcută praf


O femeie, Nicoleta Arambescu, a decedat. În mașină se afla o familie întreagă din localitatea Curcani. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6:20, în această dimineață. Întreaga familie se deplasa spre București, spre locul de muncă, conform unor date ale unor martori oculari. Autoturismul în care se aflau cele 5 victime a intrat într-o coliziune cu un stâlp, de pe marginea drumului. Conducătorul auto, un bărbat, a rămas încarcerat. La fața locului s-a intervenit cu o unitate de descarcerare de la Garda de Intervenție Budești, cu 3 ambulanțe ale SJA Secția Budești, o unitate de terapie intensivă mobilă deplasată de la București, dar și cu un alt echipaj de descarcerare venit tot de la București. Medicul de pe unitatea de terapie intensivă mobilă a declarat decesul femeii de 35 de ani. O altă persoană, în vârstă de 40 de ani, prezentând politraumatisme severe, a fost transportată de urgență, la un spital bucureștean. Celelalte 3 victime, prezentând escoriații și traumatisme ușoare, au fost și ele transportate la București. Victimele au fost transportate la spitalele Pantelimon și Bagdasar-Arseni.

Alt accident, la Perișoru

Tot în această dimineață, un alt accident, cu victime multiple, s-a petrecut pe raza satului Perișoru. Acesta a avut loc pe DN3B, soldându-se cu 4 victime, rănite ușor. Accidentul a avut loc în jurul orei 8:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read