Călărași SUD
Flash

INFORMARE

banner

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, Primăria comunei Alexandru Odobescu, Județul Călărași; Tel.fax. 0242-533.600; 0242-533.700; Cod fiscal: 3966281; email: primaria_alodobescu@yahoo.com, intenționeaza să solicite  de la A.N. “Apele Române” – Direcția Apelor Buzău Ialomița, aviz de gospodărire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor „EXTINDERE CANALIZARE MENAJERA SI REALIZARE DE RACORDURI LA RETEAUA DE CANALIZARE MENAJERA EXISTENTA IN LOCALITATILE ALEXANDRU ODOBESCU SI NICOLAE BALCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDETUL CALARASI”, amplasate în localitatile Alexandru Odobescu și Nicolae Bălcescu, comuna Alexandru Odobescu, jud. Călărași.

Aceasta investiție este: nouă/extindere inftrastructura existenta.

Persoanele care doresc sa obtțnă informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată. Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului: Mircea Marius Cristian, tel.: 0730572400, după data de  21.05.2020, pana la data de 28.05.2020.   

Articole asemănătoare

COMUNICAT DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

Meet The Women At The Head of The Gym Revolution

Apple Watch 3: Release Date, Price, Features & All The Latest News

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...