AcasăActualitate5 traficanți de cocaină au ajuns în arest

5 traficanți de cocaină au ajuns în arest

Au fost arestați în cursul zilei de ieri, după ce polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași, au efectuat 3 percheziții, în municipiul Călărași, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În fapt, începând cu anul 2022, trei bărbați, din municipiul Călărași, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, ar fi achiziționat droguri de mare risc (cocaină) și le-ar fi comercializat către consumatori din municipiul Călărași. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 pliculețe cu cocaină, 2 doze de cannabis, 3 telefoane mobile, 5.800 de euro, 9.500 de lei, 220 de lire și 100 de dolari.

În dosarul nr. 23/116/2023, cu termen de judecată 6.01.2023, pe rolul Tribunalului Călărași, s-a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru 3 inculpați. Este vorba de Constantin Paraschiv Vișinel, Pițigoi Ion și Dune Alin Lucian.

Constantin Paraschiv Vișinel, domiciliat pe raza municipiului Călărași, se declară drept absolvent al Universității București și că obține venituri ca angajat la rețeaua de socializare Facebook, unde este „product manager”.

Pe data de 4.01.2023, alți doi traficanți de droguri de mare risc au ajuns în arest, tot în urma unei acțiuni derulate de Polițiștii Serviciului  de Combatere a Criminalității Călărași,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. –  Biroul Teritorial Călărași. Aceștia au organizat o prindere în flagrant delict și 3 percheziții domiciliare, în municipiul Călărași, la persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc.

În fapt, doi bărbați, în vârstă de 33 și 40 de ani, ar fi introdus în țară, prin intermediul unei firme de curierat, 30 de grame de cocaină, iar, pentru a intra în posesia drogurilor, ar fi  beneficiat de sprijinul altor 3 persoane.

Bărbații, în vârstă de 33 și 40 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 5 ianuarie a.c., magistrații Tribunalului Călărași au emis mandate de arestare preventivă. pe numele celor doi, Sali Ionuț Georgian și Morcolea Nelu Julien.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read