AcasăActualitateLiderul Liberal Alin Bogdan Drăgulin: M. Dulce trebuie să plece acasă! Doar...

Liderul Liberal Alin Bogdan Drăgulin: M. Dulce trebuie să plece acasă! Doar el a ajuns să peticească sistematic o lucrare de asfaltare, în timpul execuției, înainte de finalizare

„M. Dulce trebuie să plece acasă!” Este îndemnul adresat călărășenilor de liderul liberal Alin Bogdan Drăgulin, care se arată revoltat de maniera în care primarul municipiului Călărași, Marius Grigore Dulce, înțelege să gestioneze problemele edilitare și fondurile publice.

„De când mă știu în Călărași nu am mai văzut așa ceva.”

Liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, e revoltat că o lucrare de asfaltare, în timpul execuției efective, a ajuns să fie deja peticită. Este vorba de lucrarea de reabilitare a străzii București, cu fonduri de aproape 9 milioane de euro, atrase de la Uniunea Europeană de fost administrație locală, condusă de liberali.

„Doar el a ajuns să peticească sistematic o lucrare de asfaltare, în timpul execuției, înainte de finalizare. Nimeni nu și-a imaginat că proiectul principalei axei rutiere a municipiului va fi batjocorit în halul acesta. Lucrarea este compromisă definitiv, doar refacerea totală a proiectului ar putea asigura o cale de rulare solidă, durabilă.”

Alin Bogdan Drăgulin nu înțelege de ce o astfel de lucrare, vitală pentru municipiu, nu a fost monitorizată și verificată, dar nici de ce nu a fost respectat graficul de lucrări. Deși a fost depășit cu mult termenul de finalizare, la acest moment, plățile vor fi efectuate din banii călărășenilor, câtă vreme finanțarea prevedea obligativitatea ca acest proiect să fie recepționat la 31.12.2023.

  • După aproape 4 ani de mandat, să nu finalizezi singura stradă principală a orașului, denotă incapacitatea primarului de a conduce acest oraș.
  • Tot municipiul Călărași este un dezastru.
  • Păcat de materialele stricate și de timpul irosit. Nu s-a lucrat cu simt de răspundere, cine suporta aceste daune?
  • Ce gândește acest actual primar, Dorel?
  • El pe unde merge cu mașina la primărie, prin gropi sau se teleportează să nu cada în gropi?
  • Râsuri! Toată conducerea primăriei la pușcărie că nu se mai poate așa!… Trebuie luate măsuri, dar nu are cine că orașul este corupt de la omul de serviciu până la primar!
  • 3 amărâte de străzi avem și toate vai mama lor! Numai „gospodari” la primărie de ani de zile.
  • O stradă e principală și nici pe aia nu au fost în stare să o facă cum trebuie. Ne rupem efectiv mașina în două. Nu avem voie sa circulam pe strada București pt că e in lucru. Care lucru? Canalizările sunt ieșite în exterior, nu au terminat de asfaltat pe unele porțiuni. Votați Dulce pentru următorul mandat!

Acestea sunt câteva opinii din sutele de mesaje emise de cetățeni, la rându-le nemulțumiți de starea de degradare în care se află municipiul Călărași.

Liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, e revoltat și de faptul că târgurile și piețele arată tot într-un mod deplorabil.

„M. Dulce i-a mințit pe călărășeni că se va ocupa de modernizarea târgului din Obor. Astăzi, nu găsim nici măcar dotări elementare în talciocul orașului: tarabe, platforme, toalete adecvate, coșuri de gunoi, bancuri de probe etc. Și în domeniul piețelor și oboarelor există același haos, ca și în cazul celorlalte proiecte începute de către fosta administrație liberală. Deci nu mai există pretenții ca această administrație incompetentă să facă și ceva în plus. Vă reamintesc faptul că Piața Centrală și Bazarul trebuiau finalizate de doi ani! Piața Centrală nu a fost terminată nici până acum, chiar a fost abandonată, iar Bazarul a fost deschis de curând, cu deficiențe mari privind construcția, totul într-o batjocură totală față producători, comercianți, față de călărășeni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read