AcasăActualitateAlin Bogdan Drăgulin, liderul liberalilor din municipiul Călărași, a luat cartierele la...

Alin Bogdan Drăgulin, liderul liberalilor din municipiul Călărași, a luat cartierele la pas / Haos și lucrări de mântuială

„Drumuri și trotuare în valuri, borduri nealiniate, sparte, crăpate, lipsă sau înlocuite de bucăți de scândură. Garduri și pereți de locuințe lovite de constructori.”

Aceasta este concluzia liderului liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin. De mai mult timp, acesta a inițiat o serie de dialoguri cu cetățenii, mergând din cartier în cartier și luând străzile la pas. Într-o astfel de acțiune derulată pe strada Pescăruș, recent asfaltată pe bani publici, veniți de la nivel guvernamental, Alin Bogdan Drăgulin a opinat că lucrările executate sunt de mântuială.

Reacțiile cetățenilor au fost dintre cele mai diverse, multe dintre acestea critice.

  • Dar cine dă cu semnătură pentru aceste lucrări? Sau cine semnează la finalizarea lucrării? Daca îi făceau acasă așa ceva i-ar fi convenit?
  • Da’ ce facem cu casele că ni s-au crăpat toți pereții și gardurile la care a căzut tencuiala, canalizările înfundate cine le plătește, cine le repară?
  • …A ajuns orașul ăsta de rasul lumii, distrus de la un cap la altul!
  • Ați găurit tot Călărașiul. Ce haos. Oare câtmMai putem să rezistăm?
  • Pur și simplu bătaie de joc, nu s-a mai văzut așa ceva de când e orașul, cineva ar trebui tras la răspundere ptr. tot circul ăsta de construcții, bani pierduți în van pe lucrări de mântuială.

Liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, după ce a discutat și cu cetățenii din zona parcului Năvodari, a reconfirmat faptul că toate lucrările din ultimul timp sunt executate în bătaie de joc.

„Efectele LUCRĂRILOR DE MÂNTUIALĂ ale administrației M. Dulce devin vizibile. În parcul Năvodari, tartanul a început să se descompună sub ochii călărășenilor din zonă, după ce o parte din parc a fost modernizată de curând. Achiziția de tartan a fost efectuată în urmă cu doi ani și a costat Primăria 30.000 de euro, iar cele câteva dotări ale locului de joacă din parc au costat 23.000 de euro.”

Alin Bogdan Drăgulin afirmă că actualul primar PSD, Marius Dulce, se face vinovat de proasta gestionare a banului public și de starea jalnică în care arată municipiul Călărași, multe zone devenind adevărate pericole publice.

„SIGURANȚA COPIILOR PUSĂ ÎN PERICOL de proasta gestiune a lucrărilor din oraș. Gurile de canal nesemnalizate se află lângă Liceul Pedagogic Ștefan Bănulescu! În liceul respectiv se învață până la ora 19:00, când deja este întuneric afară. Gropile sunt periculoase pentru elevi, profesori, părinți, trecători, autovehicule.”

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read