Călărași SUD
Anunțuri

ANUNȚ DE PRESĂ

banner

Municipiului Călăraşi anunţă faptul că, în perioada 05 noiembrie – 06 noiembrie 2019, se va executa etapa a treia de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08.00-12.00 și 13.00-17.00.

Tratatamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar urmând a fi prelungită perioada (fapt ce se va comunica ulterior). Acestea se vor executa la platformele de gunoi special amenajate, căminele aferente rețelelor de alimentare cu apă, canalizare și termoficare, spații ALA, cimitire, aliniamente stradale, locuri de joacă, parcuri, spații verzi.

Substanțele active ale produselor utilizate sunt: bromadiolone și brodifacoum, acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Recomandări populație: evitați să circulați în preajma locației unde se face tratament în perioada de timp și în intervalul orar mai sus menționate.

Măsuri de prim ajutor:

-în caz de ingerare, antidotul este vitamina K și K1 (medicamentul trebuie administrat intravenos, numai dacă apar alterări ale activității protrombinice și nu preventiv)

-în caz de contact cu pielea: spălați imediat zona afectată cu multă apă și săpun

Articole asemănătoare

Ciclism prin Grădiștea –Tradiție , Cultură și Natură

Primăria Călărași: Anunț de presă

ANUNŢ DE PARTICIPARE

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...