AcasăAnunțuriANUNȚ DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

Municipiului Călăraşi anunţă faptul că, în perioada 05 noiembrie – 06 noiembrie 2019, se va executa etapa a treia de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 08.00-12.00 și 13.00-17.00.

Tratatamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar urmând a fi prelungită perioada (fapt ce se va comunica ulterior). Acestea se vor executa la platformele de gunoi special amenajate, căminele aferente rețelelor de alimentare cu apă, canalizare și termoficare, spații ALA, cimitire, aliniamente stradale, locuri de joacă, parcuri, spații verzi.

Substanțele active ale produselor utilizate sunt: bromadiolone și brodifacoum, acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Recomandări populație: evitați să circulați în preajma locației unde se face tratament în perioada de timp și în intervalul orar mai sus menționate.

Măsuri de prim ajutor:

-în caz de ingerare, antidotul este vitamina K și K1 (medicamentul trebuie administrat intravenos, numai dacă apar alterări ale activității protrombinice și nu preventiv)

-în caz de contact cu pielea: spălați imediat zona afectată cu multă apă și săpun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read