AcasăAnunțuriAnunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

COMUNA DRAGALINA, titular al proiectului: „INFIINTARE CENTRU DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR CU APORT VOLUNTAR IN COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI”, anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul ,,INFIINTARE CENTRU DE COLECTARE SELECTIVA A DESEURILOR CU APORT VOLUNTAR IN COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI”,propus a fi amplasat în Judeţul Călăraşi, Comuna Dragalina, sat Dragalina, identificat cu nr. cadastral 37839.

Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași, din şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400, precum şi la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read