AcasăAnunțuriAnunţ public privind decizia etapei de încadrare - Comuna Dichiseni

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare – Comuna Dichiseni

COMUNA DICHISENI, titular al proiectului:,,INFIINTARE RETEA CANALIZARE MENAJERA IN SAT DICHISENI, SAT COSLOGENI SI SAT SATNOENI, INFIINTARE STATIE DE EPURARE IN SAT DICHISENI SI RACORD DE ENERGIE ELECTRICA STATIE DE EPURARE SI STATII DE REPOMPARE, COMUNA DICHISENI, JUDETUL CALARASI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul:,,INFIINTARE RETEA CANALIZARE MENAJERA IN SAT DICHISENI, SAT COSLOGENI SI SAT SATNOENI, INFIINTARE STATIE DE EPURARE IN SAT DICHISENI SI RACORD DE ENERGIE ELECTRICA STATIE DE EPURARE SI STATII DE REPOMPARE, COMUNA DICHISENI, JUDETUL CALARASI”, propus a fi amplasat în judeţul Călăraşi, comuna Dichiseni.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read