AcasăAnunțuriAnunț public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

Anunț public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

COMUNA SĂRULEȘTI, titular al proiectului „Înființare rețea canalizare și stație de epurare biologică în comuna Sărulești, județul Călărași”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procesului de evaluare a impactului asupra mediului, privind proiectul „Înființare rețea canalizare și stație de epurare biologică în comuna Sărulești, județul Călărași” propus a fi amplasat în comuna Sărulești, satele Sărulești-Gară, Săndulița, județul Călărași.
1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Soseaua Chiciu, nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 12, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read