Călărași SUD
Anunțuri

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU

banner

COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „ASFALTARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în jud. Călărași,  comuna Alexandru Odobescu, satele Nicolae Bălcescu, Alexandru Odobescu și Gălațui..

 Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Călărași, șos. Chiciului, nr.2, judetul Călărași și la sediul COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, cu sediul în județul Călărași, sat Nicolae Bălcescu, comuna Alexandru Odobescu, str. Centrala, nr.29, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Călărași.         

Articole asemănătoare

ANUNŢ

publish@calarasisud.ro

ANUNȚ

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...