AcasăActualitateAproximativ 2,4 milioane de euro vor plăti călărășenii, anul acesta, pentru dobânzi,...

Aproximativ 2,4 milioane de euro vor plăti călărășenii, anul acesta, pentru dobânzi, din cauza creditelor luate de M. Dulce

Bugetul său din acest an, arată, într-o postare publică, liderul liberalilor călărășeni, Alin Bogdan Drăgulin, care prevede cheltuirea a 70 milioane de lei din împrumuturi, dar niciun leu de investit în școli, a fost votat ieri de către majoritatea PSD-PMP-ProRomânia.

S-au opus vehement acestui buget, care condamnă orașul la o îndatorare cu efecte grave pe ani de zile, consilierii PNL și USR.

„În loc să contribuie cu 2%, după cum prevedeau contractele, cu finanțare europeană, semnate de către fosta administrație liberală, M. Dulce ajunge să plătească aproape 30% pentru lucrări pe care le-a adăugat între timp și pe care le plătește din împrumuturi. Haosul pe care îl vedem zi de zi la lucrările executate în oraș va fi plătit direct din buzunarul călărășenilor, prin creșterea taxelor și impozitelor, pentru locurile de parcare și alte facilități comunitare.”

Conform graficului de plată al împrumuturilor, vârful de plată va fi atins în 2025, iar anul în care vom scăpa de actualele datorii este… 2034!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read