AcasăActualitateCa și-n dragoste, Marius Gogu Dulce face lucruri de mântuială

Ca și-n dragoste, Marius Gogu Dulce face lucruri de mântuială

De ce Marius Gogu Dulce, omul de casă al inculpatului Vasile Iliuță, a decopertat tot drumul dacă știa că nu va asfalta imediat, se întreabă liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, într-o postare publică.

„De două luni de zile se circulă îngrozitor pe tronsonul Piața Big – 5 Călărași pe drum frezat. În mod normal, după operațiunea de frezare, urmează imediat turnarea celor două straturi de asfalt și darea în folosință. La cât de mic este tronsonul, operațiunile nu ar fi durat mai mult de o săptămână.”

Liderul Alin Bogdan Drăgulin opinează că, la Marius Gogu Dulce, primarul PSD al municipiului Călărași și omul de casă al inculpatului aflat cu un picior în pușcărie, Vasile Iliuță, toate lucrurile sunt de mântuială.

„După operațiunea de frezare, tot orașul circulă pe drumul avariat de cel puțin două luni, înghite praful și mizeria create de haosul existent (nimeni nu a văzut măsuri de mediu pentru neafectarea calității aerului, deși ele sunt obligatorii). De la intrarea în oraș până la Big, de 6 luni se circulă pe un singur sens, același lucru făcut de mântuială pe care îl observăm la tot proiectul.”

Proiectul, câștigat de fosta administrație liberală a municipiului Călărași, cu o valoare de 10 milioane de euro, ar fi trebuit finalizat până la această dat. În schimb, actuala conducere a municipiului Călărași, reprezentată de Marius Gogu Dulce, omul de casă al inculpatului acuzat de fals în acte, abuz și șantaj, Vasile Iliuță, a anulat, în mod absolut suspect, dacă nu cu încălcarea legii penale, licitația.

Lucrările pe strada București și Prelungirea București trebuie terminate până la sfârșitul anului, altfel municipiul Călărași pierde finanțarea din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read