Călărași SUD
Flash

CAMPANIE DE INFORMARE

banner

Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași inițiază o campanie de informare a cetățenilor municipiului Călărași, în special a celor ce locuiesc le case, privind CAMPANIA GRATUITĂ DE STERILIZARE ȘI MICROCIPARE A CÂINILOR DE RASĂ COMUNĂ susținută de PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI, în scopul evitării înmulțirii necontrolate a caninelor și ulterior abandonării acestora pe domeniul public, devenind câini fără stăpân, precum și necesitatea de a proteja viața, dar și sănătatea publică.

Rugăm cetățenii municipiului Călărași să acorde tot sprijinul reprezentanților  Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân, în vederea mediatizării acestei campanii, având ca scop bunăstarea animalelor.

Articole asemănătoare

Accident teribil la Gruiu / Foto

publish@calarasisud.ro

Dublă lansare de carte regală, la Muzeul Municipal Călărași

publish@calarasisud.ro

Inside Martina, a Shake Shack-Like Approach to Pizza

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
12°
cer senin
humidity: 62%
wind: 6m/s WSW
H 11 • L 11
13°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...