Privind vizita, în municipiul Călărași, a Excelenței Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA în România

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a primit vineri, 16 martie, vizita Excelenței Sale Hans Klemm, ambasadorul SUA în România.

Motivul vizitei a fost acela de cunoaștere a municipiului Călărași și provocările cu care acesta se confruntă, în vederea îmbunătățirii relațiilor dintre SUA și zona Călărașiului. Excelența SA Hans Klemm a vorbit despre prioritățile Ambasadei SUA în România: consolidarea securității în zonă, promovarea democrației în România și promovarea prosperității țărilor noastre, o dimensiune importantă a relațiilor dintre cele două țări.

În același timp, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a prezentat municipiul Călărași, atât din punct de vedere economic, cât și turistic, educațional sau sportiv, cu accente pe posibilitățile pe care investitorii americani le pot avea în municipiul Călărași.

”Sper ca această zi să reprezinte punctul de plecare al unei relații de durată dintre municipiul Călărași și Ambasada SUA. Am vorbit despre posibilități de colaborare care sper să prindă contur în viitorul apropiat. Suntem onorați de faptul că Excelența Sa domnul Hans Klemm a ales municipiul Călărași pentru o vizită și sperăm să fim gazda dumnealui și cu alte ocazii.” – a declarat primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

EcoAqua Călărași/Drept la replică

COMUNICAT DE PRESĂ Privind calendarul lunii iulie a activităților ce se desfășoară sub egida Centenarului, în județul Călărași