AcasăActualitateCOMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

SP CT-AFL in calitate de administrator al Bazinului de inot didactic, in conformitate cu scopul investitiei si in baza regulamentului de functionare aprobat prin HCL nr. 89/30.06.2021, a incheiat un protocol de colaborare cu Clubul Sportiv Scolar Calarasi aprobat prin HCL nr. 90/30.06.2021.

Referitor la protocolul de colaborare, facem urmatoarele precizari:

  • Accesul copiilor si elevilor inscrisi (legitimati) la CSS Calarasi este gratuit, in intervalul 8:00-16:00, conform Regulamentului de ordine interioara, pentru toate disciplinele autorizate in cadrul CSS Calarasi( canotaj, atletism, baseball, inot etc).
  • Pentru disciplina „inot”  programul se desfasoara  Luni, Miercuri, Joi intre orele 12:00-14:00 cu antrenor colaborator, specialitatea inot.
  • Pentru celelalte discipline (canotaj, atletism, baseball, etc) activitatea se desfasoara cu antrenor specializat pentru fiecare disciplina, pentru recuperare fizica si initiere inot, de luni pana vineri, interval orar 8:00 – 16:00, conform programului stabilit de CSS Calarasi.

Pentru copii si elevii care nu sunt inscrisi (legitimati) la CSS Calarasi si doresc  sa urmeze cursuri de initiere inot  se va achizitiona abonament de acces la Bazinul de inot didactic de la SP CTAFL si se va contacta unul din antrenorii de inot autorizati. Datele de contact pentru antrenorii de inot se gasesc la SPCTAFL si la Bazinul de inot didactic.

Facem precizare ca antrenorii de inot autorizati nu sunt colaboratori sau angajati ai SPCTAFL astfel responsabilitatea incheierii unor contracte de prestari servicii este a parintilor copiilor, respectiv a antrenorilor.

Antrenorii de inot isi stabilesc tarifele, grupele si programul in functie de gradul de ocupare al bazinului de inot didactic, avand in vedere protocolul incheiat intre CSS si SPCTAFL si contractele incheiate de SP CT AFL cu terti. Astfel, in intervalul orar 8:00-16:00, au prioritate cursurile CSS conform Protocolului incheiat intre CSS si SP CT-AFL, iar in intervalul orar, de luni pana vineri intre orele 16:00 -20:00 si in week-end prioritate au contractele incheiate de SP CT-AFL cu persoane juridice.

Abonamentele de 12 sedinte a cate o ora sunt valabile 3 luni de zile de la data emiterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read