Călărași SUD
  • Acasă
  • Comunicate de presă
  • Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanțare ”Înființare creșă în municipiul Călărași, județul Călărași”
Comunicate de presă

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanțare ”Înființare creșă în municipiul Călărași, județul Călărași”

banner

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a semnat, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, contractul de finanțare pentru obiectivul ”Înființare creșă în municipiul Călărași, județul Călărași”. Contractul de finanțare semnat este pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, subprogramul Regenerarea urbană a municipiilor și orașelor, domeniul realizare/extindere/reabilitare/modernizare/dotare a unităților de învățământ preuniversitar, respectiv creșe, grădinițe, școli generale, licee, colegii naționale, precum și alte unități de învățământ preuniversitare, înființate potrivit legii. Contractul de finanțare are o valoare de 2.038.180,17 lei, iar valoarea totală a investiției este de 2.328.529,95 lei. Creșa va fi amplasată pe un teren din incinta Școlii numărul 6, clădirea va avea regimul de înălțime P+1 și va avea suprafața construită de 421,05 mp și cea desfășurată de 842,10 mp. Creșa va avea 2 grupe și un număr maxim de 30 de copii.

 

Articole asemănătoare

Primăria Călărași: Calendarul proiectelor finanțabile din Axa 4 a POR 2014-2020

publish@calarasisud.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

ECOAQUA SA CALARASI ANUNTA FINALIZAREA STUDIULUI DE FEZABILITATE PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE APA POTABILA SI APA UZATA IN JUDETELE CALARASI SI IALOMITA

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
22°
cer senin
humidity: 69%
wind: 4m/s S
H 25 • L 22
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...