AcasăAnunțuriCONVOCATOR

CONVOCATOR

ADUNARE GENERALĂ A ASOCIATILOR LA SOCIETATEA  AGRICOLĂ PLEVNA

Consiliul de administrație al Societății Agricole Plevna, societate de tip privat înființată și funcționând în conformitate cu legislația română, înregistrată la Judecatoria Calarasi, registrul  special la poziția 24/A/1991, cu sediul social în sat Plevna, com. Lupsanu, jud. Călărași (denumită în continuare „Societatea”), în conformitate cu dispoziţiile art. 55 din Legea 36/1991 si  art.26 din Statut

CONVOACĂ

ADUNAREA GENERALĂ A ASOCIATILOR  SOCIETATII  AGRICOLE PLEVNA, în data de 27.10.2023 , ora 12.00, care va avea loc la sediul societății din sat Plevna, com.Lupşanu.

La AGA vor putea participa și vota doar asociatii înregistrați în registrul societatii la sfarsitul zilei de  26.10.2023 stabilită ca dată de referință pentru AGA.

In situatia in care nu se întruneste cvorumul  legal pentru Adunarea Generala, aceasta se reconvoacă pentru data de 28.10.2023, ora 12.00 la sediul societatii din sat Plevna, com. Lupsanu, avand aceeasi ordine de zi.         

ORDINE DE ZI

      1.Aprobarea bilanțului pentru anul 2022.

a) raportul C.A. privind activitatea Societății în anul 2022;

b) raportul Comisiei de cenzori privind activitatea Societății în anul 2022.

2.  Aprobarea proiectului de repartitie a excedentului ori pagubele rezultate

3.  Aprobarea cererilor de  intrare si iesire din societate a membrilor asociati.

4.  Alegerea Consiliului de administratie/presedinte

  • Alegere cenzori
  • Modificare art. 2.din Statutul asociatiei- Sediul societatii si art 41 din Statut-  drepturi cuvenite membrilor consiliului de administratie.

MENȚIUNI PRIVIND ȘEDINȚA AGA

Accesul asociaților îndreptățiți să participe la AGA este permis prin prezentarea documentului de identitate, iar în cazul persoanelor juridice, cu actul de identitate al reprezentatului legal al persoanei juridice. Fiecare asociat are un singur vot, oricare ar fi valoarea părților sociale pe care le deține. Asociatul poate fi reprezentat în adunarea generală numai de un alt asociat. Un mandatar nu poate să reprezinte în aceeași adunare generală decât un singur asociat, afară de dreptul său personal.

Materialele informative aferente Adunării vor fi puse la dispoziția acționarilor, la sediul Societății, cu cel puțin 30 de zile înainte de data AGA, de luni până joi între orele 11.00-14.00  și vineri între orele 9.00-12.00.       

Consiliul de Administrație

Președinte  Velicu Steluța

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read