AcasăFlashFilipescu dixit: Drăgulin i-a ciufulit pe liberali,. deși e șeful acestora

Filipescu dixit: Drăgulin i-a ciufulit pe liberali,. deși e șeful acestora

Declaraţie senator PNL, Răducu Filipescu, despre noul Guvern:

Întrebarea este cât va dura acest guvern. Părerea mea este că acest guvern nu va dura mai mult de trei luni pentru că un guvern nu poate să trăiască de unul singur. Acest guvern va fi total izolat şi nu va putea să-şi dezvolte relaţii în Europa. Ferească Dumnezeu dacă se merge pe aceeaşi linie cu legile Justiţiei şi devin impenetrabili ca persoane; s-ar putea să ne trezim fără fondurile europene. Problema este că România se duce la fund rău de tot şi este foarte complicat, după aceea să o ridici. Atât timp când nu vom intra în discuţii serioase cu celelalte partide de dreapta, nu vom reuşi niciodată să facem nimic.

Despre Organizaţia Municipală PNL

Viorel Ivanciu nu a preluat organizaţia municipală la maximum posibil. Organizaţia Municipală, când a ieşit Daniel Drăgulin primar, avea 18.000 de voturi, după care a coborât la 10.000 de voturi, apoi la 8000 de voturi, iar la alegerile parlamentare a avut 4600 de voturi. Nu pot să zic că Ivanciu a preluat o organizaţie care e ca o floare şi va zdrobi tot la alegerile locale. A preluat o organizaţie care e puţin cam ciufulită, sau a fost ciufulită de PSD în alegerile parlamentare… De fapt am fost ciufuliţi toţi, nu numai Organizaţia Municipală. Rezultatele nu au fost deloc spectaculoase, nici la nivel local, nici la nivel judeţean. Se ştie că alegerile alea au fost pierdute cu brio. De la 4600 de voturi, ca să ajungi la 10.000 – 12.000 de voturi trebuie să iei serios taurul de coarne.

Despre pregătirea alegerilor locale la PNL Călăraşi

Eu zic că la sfârşitul acestui an, funcţie de cum decurg lucrurile trebuie anunţat candidatul la Primărie. Eu zic că la sfârşitul acestui an trebuie să avem pe fiecare localitate omul şi locul. Mi-ar fi greu să spun care este candidatul ideal, care sigur câştigă. Şi Drăgulin dacă va candida, nu va fi chiar atât de uşor. Pentru că cei de la PSD s-au aşezat pe treabă. Şi dacă nu stai cu ochii pe ei, nici nu ştii când ţi-au luat scaunul de sub fund. Eu aş scoate la jumătatea anului patru candidaţi. Eu aş vrea să-i văd pe toţi candidaţii aceştia ce fac la alegerile europarlamentare, cum se mişcă… E important să-i vezi cum se mişcă măcar într-o campanie electorală care nu e deloc tentantă. Pentru că adevăratul liberal, care ţine la partid, este cel care se bate atunci când nu are el un ţel personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read