Călărași SUD
Actualitate

Filipescu: “Viorica Dăncilă este la fel de vinovată ca aceia care au alergat oamenii prin piață”

banner

Liberalii din Călărași sunt optimiști dar și determinați în ceea ce privește scorul electoral al lui Klaus Iohannis la alegerile de duminică.

Senatorul PNL Răducu Filipescu spune că importantă este prezența la vot: “Ce care au venit la vot în primul tur să o facă din nou! Cei care au votat Barna și Paleologu sunt așteptați la vot. Sper să obținem cel puțin 60% în județul Călărași.”

Răducu Filipescu a abordat și subiectul dezbaterii dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, apreciind că deși a fost pentru o confruntare de idei între candidați și-a dat seama că președintele ar fi trebuit să coboare prea mult nivelul discuției:

“Eu chiar voiam o confruntare, dar văzând care este modul de abordare al Vioricăi Dăncilă mi-am dat seama că s-ar fi coborât foarte mult președintele ca să poată discuta cu ea.

Mi-ar fi plăcut mult mai mult o finală cu Dan Barna sau cu Paleologu. Ar fi fost altceva. Oameni educați, care știu să discute fără să jignească. Probabil că ar fi fost cea mai frumoasă finală.”

Filipescu a discutat și despre faptul că Viorica Dăncilă n-ar fi chiar nevinovată în legătură cu evenimentele din 10 august, când sute de protestatari din Piața Victoriei au fost agresați de jandarmi:

“O văd foarte afectată pe Viorica Dăncilă că dosarul din 10 august a fost declasificat. Nu înțeleg… Dacă este nevinovată, de ce este atât de afectată că dosarul din 10 august a fost declasificat?! Nu cumva era prim-ministru când s-a întâmplat? Eu nu cred că poate fi scuzat că sub conducerea și autoritatea ei s-a întâmplat așa ceva. E la fel de vinovată ca aceia care au alergat oamenii prin piață. Exact aceeași vină…”

Senatorul Filipescu crede că este important ca românii să afle unde a dus guvernarea PSD și ce eforturi trebuie făcute pentru a repara ce a fost făcut greșit în timpul în care Viorica Dăncilă a fost prim-ministru:

“Oamenii trebuie să știe ce a lăsat PSD în urmă. Să nu se creadă cumva că au lăsat miere și am venit noi să ne lingem pe degete. Lumea trebuie să știe de unde am preluat noi. Nu spunem asta ca să ne smiorcăim. Le vom rezolva. Dar trebuie să se știe ce prăpăd a făcut PSD.”

Articole asemănătoare

Klaus Iohannis și PNL, în elita europeană

publish@calarasisud.ro

Comunicat: Amendamente și iresponsabilitate din partea opozanților politici

publish@calarasisud.ro

PSD-iștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție / Iohannis: PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...