AcasăActualitateÎmpânzit de polițiști: 21 de percheziții în satul Gălățui, la braconierii de...

Împânzit de polițiști: 21 de percheziții în satul Gălățui, la braconierii de pește / Video

În această dimineață, polițiștii din Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice pe raza județului Călărași.

Vizată: balta Gălățui

Au fost vizați braconierii de pe raza satului Gălățui, satul fiind împânzit, în această dimineață, cu lucrători din poliție. Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

29 de mandate de aducere

Polițiștii au pus în aplicare 29 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri. La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

15 kilometri de pase monofilament

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2018 – ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras cantități de pește din amenajarea piscicolă Rasa – Gălățui, folosind fără drept instrumente interzise prin lege. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 32 plase monofilament în lungime de 15.000 metri, 25 de setci în lungime de 2.000 metri, 5 bărci pneumatice profesionale, 2 binocluri profesionale și 48 plute de susținere a plaselor.

22 de persoane reținute

22 de persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read