INFORMARE

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL: COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI, intenționeaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” – Administrația Bazinală de Apa Buzău Ialomița – SGA Călărași, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrării: “EXTINDERE CANALIZARE MENAJERA ȘI REALIZARE DE RACORDURI LA REȚEAUA DE CANALIZARE MENAJERĂ EXISTENTĂ ÎN LOCALITAȚILE ALEXANDRU ODOBESCU ȘI NICOLAE BĂLCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”.


Persoanele care doresc sa obtină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționata.


Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la sediu social: Județul Călărași, Com. ALEXANDRU ODOBESCU, SAT NICOLAE BALCESCU, str. CENTRALĂ, nr.29, persoana de contact : EREMIA NICULAE, având funcția de primar, nr.de telefon 0242 533600, după data 13.03.2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read