AcasăActualitateInspectoratul Școlar Județean Călărași: Comunicat de presă

Inspectoratul Școlar Județean Călărași: Comunicat de presă

Conform Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2023 – 2024 , aprobată prin OME nr. 6218/2022, Inspectoratul Școlar Județean Călărași organizează în data de 29 august 2023 Concursul/ Testarea pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor rămase vacante/ rezervate.

Până astăzi, 25.08.2023, și-au depus dosarele de înscriere 223 de candidați.

Concursul se va desfășura în data de 29 august 2023, la Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași. Se va susține proba scrisă în profilul postului didactic/ catedrei, potrivit programelor specifice în vigoare, iar testarea personalului fără studii corespunzătoare postului constă în interviu și lucrare scrisă.

În data de 28 august 2023, se va susține proba practică la disciplina Informatică și tehnologia informației, în centrul de concurs de la Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași.

Accesul candidaților se face începând cu ora 7:30, cel mai târziu până la ora 8:15, pe baza buletinului sau cărții de identitate. Repartizarea candidaților pe săli va fi afișată la centrul de concurs și pe site-ul ISJ Călărași.

Rezultatele vor fi afișate în aceeași zi, iar contestațiile se pot depune în data de 30 august 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, la centrul de concurs Școala Gimnazială „Mircea Vodă” Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read