Călărași SUD
Comunicate de presă

PNL Călărași a strâns peste 38.000 de semnături de susținere pentru Klaus Iohannis

banner

Organizația Județeană PNL Călărași a demarat în 10 august 2019 campania de strângere de semnături pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

            ”La nivelul județului, liberalii călărășeni au strâns peste 38.000 de semnături de susținere, fapt ce arată aprecierea de care se bucură președintele Klaus Iohannis, un om integru și de bună-credință. Am avut un target de 33.000 de semnături pe care l-am depășit, iar după ce se vor încheia toate verificările sperăm să fim în primele cinci organizații din țară în ceea ce privește numărul de semnături” a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Organizației Județene a PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

PNL Călărași

18 septembrie 2019

Articole asemănătoare

ADI ECOAQUA – INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC

publish@calarasisud.ro

Ziua Drapelului Național al României

COMUNICAT DE PRESĂ Privind reciclarea deșeurilor în municipiul Călărași

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...