AcasăAnunțuriPrimăria municipiului Călărași: Comunicat

Primăria municipiului Călărași: Comunicat

Emulația creată în rândul copiilor din municipiul Călărași în jurul practicării mai multor discipline sportive este un lucru cert. Nu dorim să uităm să menționăm vreo disciplină, ci doar vrem să felicităm, de la bun început, pe toți actorii implicați în susținerea sportului călărășean și pe toți sportivii și antrenorii care promovează municipiul Călărași în competițiile la care participă și de la care se întorc, nu de puține ori, cu rezultate excepționale! Aceste rezultate apropie din ce în ce mai mulți copii de sport, fiindu-le oferite modele și motive să creadă că pot performa în disciplina sportivă pe care și-au ales-o să practice, că pot să-și atingă obiectivele, prin muncă, dăruire, disciplină.

Această emulație sportivă creată, așa cum spuneam, în rândul copiilor, în ultimii ani, confirmă că alegerea susținerii financiare din bugetul local a unor discipline sportive care au performat și performează în competiții naționale și internaționale a fost una corectă. Consiliul local și Primăria Călărași au oferit și oferă finanțare către handbalul masculin, futsal, fotbal, handbal feminin (junioare), baseball, Clubul Sportiv Municipal, Clubul Sportiv Școlar.

O ramură sportivă în care Consiliul Local Călărași și Primăria Municipiului Călărași vor investi mai mult anul acesta este cea a handbalului feminin. Pe lângă finanțarea câștigată cu proiectul ”H.A.I. L.A. S.P.O.R.T.” pe Legea 350, finanțare ce asigură participarea la competiții naționale a două grupe de vârstă (chirii, transport, onorarii etc) și care se ridică la 50.000 de lei, Clubul Sportiv Danubius Călărași, unde sunt înscrise peste 100 de fete cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, a câștigat o altă finanțare (ce se ridică la 170.000 de lei), pe Legea 69, cu proiectul ”D.A. P.E.R.F.O.R.M.A.N.Ț.E.I.”. Este vorba de susținerea participării în anul competițional 2019/2020 a echipei de senioare CS Danubius Călărași, care joacă, pentru al treilea an consecutiv, în Divizia Națională. Contractul de finanțare a fost semnat de curând, în urma unei Hotărâri a Consiliului local, și reprezintă o gură de oxigen importantă pentru echipa de fete care reprezintă handbalul feminin călărășean la competițiile naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read