AcasăActualitateS-a semnat contractul pentru ”Construire Grădiniță cu 8 grupe – rest de...

S-a semnat contractul pentru ”Construire Grădiniță cu 8 grupe – rest de executat (arhitectură, rezistență, amenajări exterioare)”

Primăria Municipiului Călărași anunță semnarea contractului de lucrări de execuție pentru obiectivul de investiție ”Construire Grădiniță cu 8 grupe – rest de executat (arhitectură, rezistență, amenajări exterioare)”.

Clădirea care va avea destinația unei grădinițe cu 8 grupe de preșcolari este amplasată pe strada Macului, în curtea Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu.

La momentul actual, infrastructura, suprastructura formată din structura de rezistență, închiderile, compartimentările și parțial finisajele interioare (10% din acestea) sunt executate.  Restul de lucrări rămase de executat se referă la finisajele interioare și exterioare aferente grădiniței, amenajări exterioare și mărirea lățimii rampei pentru persoane cu handicap de la 80 cm la 120 cm.

Regimul de înălțime al clădirii este P+1, suprafața construită desfășurată este de 1724,12 mp, suprafața utilă fiind de 1247,57 mp.

Valoarea contractului este de 996.158,48 lei fără TVA, executantul lucrării fiind SC RCH CON INSTAL SRL. Termenul de execuție este de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read