AcasăActualitateSemnal: Ca și-n dragoste, Gogu Dulce își cere, de fiecare dată, scuze,...

Semnal: Ca și-n dragoste, Gogu Dulce își cere, de fiecare dată, scuze, la final

„În 8 luni a realizat doar 10% din proiectul de modernizare a str. București și Prel. București. Proiectul trebuie finalizat până la 31 Decembrie (mai sunt 7 luni). Cifra se găsește într-un document furnizat de către Primăria Municipiului Călărași, la sfârșitul lunii mai.”

Acesta este semnalul de alarmă tras de Alin Bogdan Drăgulin, liderul liberalilor din municipiul Călărași. Tot acesta spune că acest proiect, câștigat de fosta administrație liberală a municipiului Călărași, putea fi finalizat până la această dată, dar Marius Gogu Dulce, PSD, a decis, în mod inexplicabil, reluarea licitației pentru desemnarea executantului.

Alin Bogdan Drăgulin declară că Marius Gogu Dulce va reuși contraperformanța să transforme primul proiect semnat în regiune pe Axa 4 într-un “proiect declarat nefuncțional”, conform art. 11 din OUG 36/2023.

Proasta gestionare a proiectului se resimte în buzunarul călărășenilor. Proiectul, intitulat “Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Călărași prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local (Str. București)”, în valoare de peste 9 milioane de euro, a fost semnat în decembrie 2019, fiind PRIMUL PROIECT FINANȚAT la nivel regional, prin POR – Axa4.

„Până astăzi, pe Prel. București a fost turnat doar un strat de asfalt din cele două și numai pe un singur sens (de la fostul Combinat spre 5 Călărași). De asemenea, a fost executată doar o parte dintre trotuare, pe un singur sens. Luna trecută au început timid săpăturile pe str. București (str. București are prevăzută îmbunătățirea infrastructurii de la 60 cm adâncime).”

În schimb, Marius Gogu Dulce, ca o replică la cele afirmate de liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, spune că, pe strada București, se lucrează intens. Ca și-n dragoste, acesta spune că își cere scuze pentru disconfortul creat. Numit drept „Primarul 0 proiecte”, Marius Gogu Dulce s-a făcut remarcat, până acum, prin faptul că și-a angajat gagica, o tânără de 38 de ani, pe un post de consilier plătit din banii călărășenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read