AcasăActualitateSimpozionul Internațional “Orizonturi Didactice”

Simpozionul Internațional “Orizonturi Didactice”

Vineri, 10 iunie 2022, Casa Corpului Didactic Călărași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, a organizat cea de-a XXI-a  ediție a Simpozionului Internațional “Orizonturi Didactice” cu participare online. 

În cadrul acestui eveniment au avut loc sesiuni de comunicări ale cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, tema simpozionului fiind: ”Educația pentru dezvoltarea durabilă în școala românească”, în contextul Anului  Internațional al științelor pentru dezvoltarea durabilă. Tuturor participanților li se vor înmâna diplome și broșura dedicată evenimentului, certificată I.S.S.N.

Evenimentul a fost  centrat pe ideea de a genera schimburi de experiență acumulate de către cadrele didactice  participante,  în  direcția evidențierii rolului științelor de bază pentru dezvoltarea durabilă și sublinierea contribuției acestora la punerea în aplicare a Agendei 2030 , precum și realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă. Această  manifestare  a fost  un  atelier  deschis  comunicării, al împărtășirii experiențelor didactice, în vederea schimbului de idei cu privire la modul în care se poate acționa asupra educabilului, a acumulării de valori și concepte fundamentale specifice societății în care trăiește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read