AcasăAnunțuriEcoaqua: Acord de colaborare cu Mobile Distribuțion

Ecoaqua: Acord de colaborare cu Mobile Distribuțion

Incepand cu facturile emise in  luna martie 2018, clienții ECOAQUA Călărași din județul Călărași îşi pot plăti facturile de apă și canalizare  prin intermediul terminalelor din magazinele partenere cu sigla „UN-DOI CENTRU DE PLATI„. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între  Mobile  Distribution SRL , operator de plăţi în numerar  şi ECOAQUA Călărași, operatorul regional de apă și canalizare din județul Călărași.

Serviciul se adresează clienților ECOAQUA Călărași din localitățile de operare din județul Călărași. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener cu semnul „un-doi Centru de plati și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, clientul menționează suma pe care dorește să o plătească iar vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Cele mai apropiate magazine partenere un-doi Centru de plati pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.un-doi.ro/magazine/, sectiunea „Localizare POS un-doi”, sau pe site-ul operatorului ECOAQUA  www.ecoaqua.ro, sectiunea Anunturi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read