AcasăActualitateAdministrație liberală la Oltenița / Investiții de 156 milioane RON pentru un...

Administrație liberală la Oltenița / Investiții de 156 milioane RON pentru un oraș modern

Administrația liberală a municipiului Olteniţa planifică investiții de peste 156 milioane RON pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor, vizând sectoare importante ale infrastructurii urbane. Acestea includ dezvoltarea unui port turistic și a unui port de mărfuri, creșterea activității comerciale, noi oportunități de angajare, și îmbunătățirea mobilității urbane prin implementarea unei centuri și amenajarea Parcului Argeş. Reabilitarea a 10 străzi principale, construirea unui garaj pentru autobuze electrice, reabilitarea energetică a instituțiilor educaționale, dezvoltarea sportivă prin construcția unei baze sportive și a unei săli de sport, instalarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice, adăugarea unui corp nou de spital și crearea unei piețe agroalimentaremoderne sunt printre proiectele-cheie. Aceste inițiative evidențiază dedicarea administrației pentru un oraș mai prosper și sustenabil, pregătit pentru viitor.

”În ultimii ani, am avut onoarea și privilegiul de a servi ca primar al orașului nostru, un timp plin de provocări, dar și de realizări importante. Împreună, am reușit să aducem Oltenița într-o nouă zonă de prosperitate și dezvoltare, marcând fiecare zi cu pași mici, dar siguri, spre un viitor mai bun.

Astăzi, mă adresez vouă cu recunoștință și cu speranța reînnoită pentru continuarea acestui drum pe care l-am parcurs împreună. În acest sens, sunt încântat să vă anunț că voi candida pentru un al doilea mandat de Primar, de această dată în echipa cu domnul Cristian Iorga, actualul City Manager al Olteniței, pentru poziția de Viceprimar.

Domnul Iorga, în vârstă de 46 de ani și de profesie inginer, a demonstrat o capacitate excepțională de lider în coordonarea departamentului de fonduri europene al primăriei. Sub îndrumarea sa, am reușit să atragem peste 50 de milioane de euro pentru investiții care au transformă fața orașului nostru. Mai mult, experiența sa vastă în coordonarea departamentului de Urbanism este vitală pentru planurile ambițioase pe care le avem pentru Oltenița.

Prin colaborarea noastră strânsă, suntem pregătiți să continuăm proiectele începute și să inițiem noi demersuri care să asigure dezvoltarea urbană armonioasă și sustenabilă a Olteniței. Viziunea noastră comună este aceea de a construi un oraș în care fiecare cetățean să se bucure de un mediu de viață îmbunătățit, acces la servicii de calitate și oportunități pentru toți.

Împreună, putem face din Oltenița un model de succes și inovație urbană. Vă invit să ne oferiți încrederea și sprijinul vostru în această călătorie continuă, pentru a menține și a amplifica progresul orașului nostru”, a declarat primarul municipiului Oltenița, Costinel Milescu, candidat PNL pentru un nou mandat de edil.

Comandat de PNL Călărași CUI Mandatar 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read