AcasăActualitateAlin Bogdan Drăgulin: Complicitatea administrației publice locale cu constructorii va fi plătită...

Alin Bogdan Drăgulin: Complicitatea administrației publice locale cu constructorii va fi plătită de călărășeni

Liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, afirmă că există o complicitate a administrației publice locale, care e reprezentată de Marius Grigore Dulce, în același timp lider al Filialei municipale a Partidului Social Democrat, cu constructorii care au lucrat, când și cum au avut chef, pentru reabilitarea principalei căi de circulație, strada București.

Alin Bogdan Drăgulin spune că această complicitate va fi plătită din banii noștri (împrumuturi, creșteri de taxe și impozite).

„Betonul turnat pentru trotuarele de pe Str. București nu respectă, în mod evident, dimensiunea prevăzută în documentație. Grosimea ar fi trebuit să fie de 10 cm, însă constructorul s-a oprit la cote de 5 cm, 7 cm sau 7,5 cm în cele 3 măsurători pe care le-am efectuat. Mai mult decât atât, la intersecția cu Str. I.L. Caragiale “betonul din ciment clasa C16/20” se macină în mod vizibil.”

Alin Bogdan Drăgulin e categoric: în vizitele efectuate pe teren, M. Dulce nu a fost interesat de acest lucru. Reabilitarea străzii București este un proiect, câștigat în anul 2019 și derulat prin fonduri provenite de la Uniunea Europeană, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Finanțarea se va stopa la sfârșitul acestui an, fapt care va conduce la plata lucrărilor din buzunarele călărășenilor., prin împrumuturi și creșteri de taxe și impozite.

„M. Dulce a pierdut timp prețios din cauza licitațiilor reluate și mai ales a gestionarii în batjocură a unor lucrări și așa de mântuială”, concluzionează liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read