AcasăActualitateResursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă

Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă

Marți, 14 noiembrie, Casa Corpului Didactic Călărași a organizat ultimul atelier marca ”Proiectul CRED”, pentru ariile curriculare: Matematică și științe, Ed. fizică, sport și sănătate, Ed. Tehnologică, Informatică și TIC.

Atelierele acestui an au fost intitulate, în mod sugestiv, ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”, evenimentele fiind centrate pe toate tipurile de Resurse Educaționale Deschise ce au fost elaborate în cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, Resursele Educaționale Deschise CRED constituindu-se într-un fond educațional complex și valoros pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar.

Menționăm faptul că pe întreaga desfășurare a acestui proiect CRED au fost formate, în județul Călărași, peste 850 cadre didactice, la toate atelierele organizate participând 395 de persoane.

Publicul țintă al Atelierelor CRED a fost unul variat și plurivalent, fiind constituit din cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, atât din mediul rural, cât și din cel urban, directori de școli, cadre didactice debutante, metodiști, inspectori de specialitate, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale, reprezentanți de sindicate etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read