AcasăActualitateAlin Drăgulin despre Gogu Dulce: Penibil!

Alin Drăgulin despre Gogu Dulce: Penibil!

Alin Drăgulin, președintele Organizației municipale Călărași a Partidului Național Liberal, a ținut să taxeze, într-un demers public, momentul penibil care l-a avut drept protagonist pe actualul primar al municipiului Călărași, Gogu Dulce, membru al Partidului Social Democrat.

Gogu Dulce, în cadrul unei vizite, în municipiul nostru, a unor reprezentanți ai Comisiei Europene, veniți să vadă cum sunt implementate fondurile comunitare pe plan local, le-a prezentat clădirea Poșta Veche.

„Dulce le-a prezentat clădirea de la Posta Veche, ale cărei finanțare, implementare, reabilitare au fost realizate în totalitate de către fosta conducere a Primăriei. El doar a tăiat, în mod inutil, panglica și a gestionat activitățile „culturale” din clădirea-monument, ce se rezumă de obicei la a prepara pâine în weekend.”

Trist este că această investiție, făcută din fonduri ale Uniunii Europene, atrase de fosta administrație liberală a municipiului, reprezentată de regretatul primar Daniel Ștefan Drăgulin, a ajuns să găzduiască pretinse cercuri de modelat cocă sau de copt pâine.

„Despre implementarea celor 27 de proiecte, a căror finanțare, în valoare de 42 milioane euro, a fost primită pe tavă de la fosta administrație, nici vorbă. Ar fi trebuit să explice cum va reuși să termine la termen (dec. 2023), în condițiile solicitate de proiect, cu aceleași 1-2 excavatoare și 3-5 oameni, proiecte mari, precum modernizarea str. Prel. București și a străzii București, a transportului public, a eficientizării circulației rutiere, a reabilitării Centrului Vechi al Orașului etc.”, a arătat Alin Drăgulin, cu referire la Gogu Dulce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read