AcasăActualitateAdministrația liberală, din comuna Cuza Vodă, a inaugurat noul Centru medical ce...

Administrația liberală, din comuna Cuza Vodă, a inaugurat noul Centru medical ce va purta numele Sfântului Nectarie

Vineri, 25 noiembrie 2022, în prezența senatorului Ciprian Pandea, a deputatului Emil Dumitru și a prefectului Valentin Barbu, primarul comunei Cuza Vodă, Monica Silvia Ceaușescu, a inaugurat o nouă investiție: noul Centru medical ce va purta numele Sfântului Nectarie.

Clădirea fostului dispensar uman, dat în folosință în 1968, a fost reabilitată cu fonduri oferite de PNDL 2, valoarea investiției ridicându-se la 1,4 milioane de lei, din care aproximativ 370.000 de lei fiind acoperiți din bugetul local, pentru dotări.

Noul centru medical pune la dispoziție o farmacie, un cabinet de medicină a familiei, dar și cabinete de stomatologie, fizio-kinetoterapie și, în viitorul apropiat, cabinete de pediatrie și geriatrie.

”Ne-am asumat în acest mandat susținerea tuturor inițiativelor primarilor de a reabilita și construi noi dispensare în mediul rural și ne ținem de cuvânt. Felicitări doamnei primar Monica Silvia Ceaușescu pentru această realizare! Împreună, continuăm să dezvoltăm comunitățile locale.” – a declarat președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read