AcasăActualitateAmelia Giurcan: Programul USR este singurul din cursa electorală care vine cu...

Amelia Giurcan: Programul USR este singurul din cursa electorală care vine cu soluții reale pentru probleme urgente ale orașului, precum consumul de droguri, infrastructura, gestionarea deșeurilor și lipsa transparenței

Așa cum știm cu toții, consumul de droguri printre tineri este o realitate alarmantă care afectează viitorul copiilor noștri, iar acesta este un aspect pe care mi-l asum în programul meu politic, fiind și singurul candidat care abordează în mod direct și cu hotărâre această problemă, punând-o în centrul agendei mele politice.

Strategii de prevenire bazate pe educație

Ne propunem să înființăm un compartiment specializat în consilierea tinerilor, dedicat exclusiv prevenirii consumului de droguri și reintegrării foștilor consumatori în societate.

Primăria Municipiului Călărași va fi astfel, prima din țară care își asumă o astfel de responsabilitate. Prin implementarea unor strategii de prevenire bazate pe educație, vom promova un mediu sigur și sănătos pentru tineri.

Veriga cea mai importantă a prevenirii o reprezintă conștientizarea, care se poate realiza prin educație. Principalul pol al educației vine din familie și școală.

Resurse și programe de consiliere

Vom pune la dispoziție resurse și programe de consiliere, atât pentru părinți, cât și pentru dascăli, pentru a-i sprijini în recunoașterea și abordarea factorilor de risc. Vom colabora cu instituțiile publice competente și organizații neguvernamentale de specialitate, pentru a maximiza impactul și a ne asigura că mesajul nostru ajunge la cei care au nevoie de el.

Împreună pentru un viitor mai bun

Vă propun să dăm naștere unei societăți în care tinerii noștri să aibă șanse reale de a se dezvolta și de a-și atinge potențialul maxim. Suntem împreună puternici și putem face acest lucru posibil!

Programul USR este singurul din cursa electorală care vine cu soluții reale pentru probleme urgente ale orașului, precum consumul de droguri, infrastructura, gestionarea deșeurilor și lipsa transparenței.

Pe 9 iunie avem PUTEREA să alegem cu înțelepciune pentru că ÎMPREUNĂ, merităm mai mult! Pe 9 iunie, votați SCHIMBAREA! Numărul 2 pe buletinul de vot pentru Primăria Călărași și Consiliul Local.

AmeliaGiurcanPrimariaCalarasi #VoteazaSchimbarea #ImpreunaMeritamMaiMult #ViitorMaiBun #UnitiPentruCalarasi #OrasulNostru #ImpreunaSuntemPuternici #SolidaritatePentruSchimbare #SperantaPentruViitor #ConstruimImpreuna

Cod mandatar: 21240009

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read