Călărași SUD

Primăria  Comunei  Modelu,  judeţul   Călăraşi,  în temeiul art. 7 din H.G. 1027/2014,  anunţă  organizarea concursului în vederea ocupării  funcţiei de conducere  contractuale vacante,  pe   perioadă nedeterminată, din cadrul ”Serviciului public  de alimentare  cu apă și de canalizare Modelu”:

1 post, șef serviciu

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite  cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă  durată absolvite cu diplomă  de licență sau echivalentă, în domeniul tehnic, cu o vechime de  minimum 5 ani,  să dețină certificat operare PC, să  fi deținut  o  funcție  de conducere  de minimum 3 ani.

Concursul  se organizează  la sediul Primăriei Comunei Modelu, str. Plopilor    nr. 12:  –  proba scrisă, în data de  13.12.2018, orele 1000

–  interviul,  în data  de 17.12.2018, orele 1300.

Dosarul  de  înscriere la  concurs  trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute  la  art. 6  alin. (1) din  Regulamentul-cadru privind  stabilirea  principiilor generale  de ocupare  a unui  post vacant  sau temporar vacant  corespunzător  funcţiilor contractuale din sectorul bugetar, cu modificările şi completările ulterioare  şi se depun în 10 zile lucrătoare  de la data  publicării anunţului în Monitorul Oficial partea a III-a.

Bibliografia concursului şi relaţii suplimentare  se pot solicita  la sediul  unităţii  din str. Plopilor nr. 12, localitatea  Modelu, telefon 0242/312553.

PRIMAR,

Ing. Gheorghe DOBRE

Articole asemănătoare

ANUNŢ DE PARTICIPARE LA LICITAŢIA DESCHISĂ

ANUNȚ

publish@calarasisud.ro

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...