Călărași SUD
1200-X-300

În conformitate cu  prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, anunțul de intenție referitor la elaborarea proiectelor de acte normative se aduce la cunoștință publicului.

Documentele ce stau la baza elaborării proiectului de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic  Zonal ” INFIINTARE CAPACITATE DE DEPOZITARE CU ANEXE PENTRU CEREALE, BIROURI SI IMPREJMUIRE”, respectiv  expunerea de motive, privind necesitatea adoptării actului normativ, textul complet al proiectului actului supus dezbaterii publice, pot fi consultate la sediul Primăriei Gradistea, strada Calea Calarasi , nr. 132, la avizierul Primăriei, pe site-ul Primăriei comunei Gradistea și în mass-media locală.

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. 4 din Legea nr. 52/2003  persoanele interesate pot transmite în scris până la data de 28.03.2018, propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile, opiniile privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se vor depune la registratura Primăriei comunei Gradistea , strada Calea Calarasi nr.132.

Materialele transmise vor purta mențiunea ,,Recomandare la proiect de act normativ,,

Articole asemănătoare

ANUNŢ DE PARTICIPARE LA LICITAŢIA DESCHISĂ

Anunț de participare la licitație deschisă

publish@calarasisud.ro

ANUNȚ DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...