Călărași SUD
  • Acasă
  • Politică
  • Răducu Filipescu, senator PNL: Cartea neagră a guvernării PSD, în anul 2017
Politică

Răducu Filipescu, senator PNL: Cartea neagră a guvernării PSD, în anul 2017

banner

În ultma conferință de presă, derulată la sfârșitul săptămânii trecute, senatorul PNL Răducu Filipescu a prezentat “Cartea neagră a guvernării PSD, în anul 2017”, o analiză a politicilor publice ale guvernării PSD-ALDE în anul trecut. Din documentul cu peste 200 de pagini de analize comparative, cu prezentarea promisiunilor și (ne)realizărilor PSD, reiese că din cele 814 măsuri prevăzute în programul de guvernare al PSD au fost realizate doar 30 dintre ele, asta însemânt un raport de 3,68% promisiuni realizate. Guvernele lui Liviu Dragnea au contabilizat 85,5% de promisiuni neonorate, aproape 11% fiind doar parțial realizate.

Dacă luăm, de exemplu, domeniul Fondurilor Europene, documentul de analiză al PNL relevă că pentru anul 2017, în bugetul României a fost prevăzută suma de 5.1 miliarde euro din fonduri nerambursabile. Numai că datele statistice ale Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene arată că în anul 2017 s-au atras doar 1.9 miliarde de euro.

Ruina guvernării PSD este relevată de datele analizate din domeniul Sănătății. România se află pe ultimul loc în UE în privința numărului de medici, cu doar 2,7 medici / 1000 de locuitori. În spitalele din Capitală sunt o grămadă de probleme, dar situația este și mai dramtică în orașele mici unde lipsa specialiștilor este mai mult decât acută. Analizând Planul de guvernare al PSD, reiese că în domeniul Sănătății s-au contabilizat 26 de promisiuni neîndeplinite, 11 promisiuni parțial îndeplinite și doar o promisiune îndeplinită.

Senatorul liberal Răducu Filipescu a precizat că va face, săptămânal, o prezentare detaliată a domeniilor în care PSD a promis o serie de măsuri, dar nu a realizat nici măcar 5% dintre acestea.

Articole asemănătoare

Senatorul Filipescu: “Mitingul PSD este inutil şi ridicol”

publish@calarasisud.ro

Scandal: Senatorul Răducu Filipescu cere demisia prefectului George Iacob

publish@calarasisud.ro

Răducu Filipescu: Liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
22°
cer senin
humidity: 69%
wind: 4m/s S
H 25 • L 22
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...