Călărași SUD
Anunțuri

ANUNȚ

banner

Serviciul Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcțiilor contractuale temporar vacante de muncitor necalificat.

Condițiile de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale temporar vacante de muncitor necalificat perioadă determinată 1 post:

  • să îndeplinească condițiile art. 3 al anexei 1 din H.G. 286/23.03.2011 privind aprobarea Regulamentului cadru de stabilire a principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale;
  • nu necesită vechime.

Concursul se organizează la sediul Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași, din strada Varianta Nord, nr. 36 E, în data de 31.07.2018, ora 10:00 pentru proba practică și interviul în data de 31.07.2018, ora 14:00.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 alin. 1 din H.G. 286/23.03.2011 modificat prin H.G. 1027/2014 și se vor depune în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț în Monitorul Oficial al României Partea a III-a, la sediul Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași.

Tematica, bibliografia și alte relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public Pentru Gestionarea Câinilor Fără Stăpân Călărași sau la numărul de telefon 0242/313300.

Articole asemănătoare

ECOAQUA SA ANUNTA DESCHIDEREA CENTRULUI NR 2 DE INFORMARE SI RELATII CU PUBLICUL SI VA ASTEAPTA CU DEOSEBIT INTERES

Anunț dezbatere publică

ECOAQUA SA CĂLĂRAȘI SI un-doi Centru de plati ANUNŢĂ SEMNAREA UNUI PARTENERIAT

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
12°
cer senin
humidity: 62%
wind: 6m/s WSW
H 12 • L 10
18°
Wed
13°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...