AcasăAnunțuriANUNȚ DE MEDIU

ANUNȚ DE MEDIU

COMUNA DICHISENI, cu sediul în comuna Dichiseni, județul Călărași, în calitate de titular al planului „ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL și REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI DICHISENI”, amplasat în comuna Dichiseni, județul Călărași, și parțial în siturile NATURA 200: situl ROSCI0038 Canaralele Dunării și ROSPA0012, aduce la cunoștința autorităților consultate pe durata procedurii de realizare a evaluării de mediu, cât și a publicului interesat de potențialele efecte semnificative asupra mediului ale implementării planului menționat, luarea de către Agenția pentru Protecția Mediului Călărași a deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptării acestui plan.

Factorii interesați, îndeosebi publicul, pot consulta informațiile de mai jos pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Călărași – www.apmcl.anpm.ro – sau la sediul acesteia din mun. Călărași, Șos. Chiciului, nr. 2, județul Călărași, în intervalul orar 9:00 – 13:00 al fiecărei zile lucrătoare:

  • Decizia APM Călărași nr. 2634/16.03.2020 de emitere a Avizului de mediu necesar adoptării planului urbanistic zonal în cauză;
  • Proiectul de plan, cu toate completările aduse pe parcursul procedurii de realizare a evaluării de mediu – în forma avizată de APM Călărași;
  • Declarația prevăzută de art. 33 alin. (1) lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 106/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe.

Anunțul a fost publicat la data de 17.03.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read