Călărași SUD
Anunțuri

Modificarea programului cu publicul al Serviciului Colectare și Impunere Venituri

banner

În actualul context epidemiologic, Primăria Municipiului Călărași aduce la cunoștința contribuabililor că programul Serviciului Colectare si Impunere Venituri se modifică astfel:

În perioada 17-31 martie, cu posibilitatea prelungirii acesteia, activitatea Serviciului Colectare si Impunere Venituri se desfășoară după următorul program:

–        În intervalul 8:00 – 9:00 eliberare decizii de impunere;

–        În intervalul 9:00 – 13:30 primire declarații de impunere;

–        Casieria va functiona în intervalul 9:00-13:30.

–        Casieria din cadrul Biroului de Evidență a persoanelor se va închide.

Articole asemănătoare

Informare

publish@calarasisud.ro

ANUNȚ

Anunț

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...