Călărași SUD
Anunțuri

ANUNȚ DE PRESĂ

banner

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, în perioada 09.03.2020 – 12.05.2020, se vor executa lucrări asupra părții carosabile a Bulevardului Nicolae Titulescu, tronson cuprins între b-dul Republicii și strada Speranței. Acest tronson se va realiza respectând următoarele etape:

  • Etapa I (09.03.2020 – 09.04.2020) – Realizarea intersecției B-dul Nicolae Titulescu – B-dul Republicii.

În această etapă, se va închide circulația în intersecția dintre B-dul Nicolae Titulescu și B-dul Republicii, aceasta urmând a fi deviată prin străzile laterale, unde vor fi plantate indicatoare de oprire și staționare interzisă, pentru a se evita aglomerarea zonei ținând cont de lățimile mici ale părților carosabile.

Intersecția cu str. Dunărea, respectiv str. Borcea rămân deschise, însă cu restricții: Tronsonul str.Dunărea – str. Borcea – circulație cu sens unic pe direcția str.Dunărea – Str.Borcea.

Circulația pietonală se va desfășura în condiții de siguranță pe amplasamentul actual al trotuarelor, lucrarea fiind delimitată prin bariere normale și girlande din polietilena sau lanț. 

  • Etapa II (10.04.2020 – 21.04.2020) – Realizare trotuare

Se va deschide circulația, în regim restricționat, pe tronsonul executat în etapa I și se va ataca zona de trotuare.

Circulația pietonală se va desfășura pe partea carosabilă a B-dului N.Titulescu, respectiv B-dul Republicii, în condiții de siguranță, acesta fiind dirijat printr-un culoar realizat din bariere normale și girlande din polietilena sau lanț.

Circulația rutieră pe B-dul N.Titulescu va fi dirijată prin intermediul balizelor direcționale și a indicatoarelor de circulație.

Intrarea in Intrarea în clădirile limitrofe va fi asigurată cu pasarele mobile.

Pe timpul nopții lucrările vor fi semnalizate cu lămpi având lumina galbenă intermitentă.

Intrarea în școală se va face prin celelalte puncte de acces ce nu sunt afectate de investiție.

  • Etapa III (21.04.2020 – 12.05.2020)– Realizarea intersecției cu strada Dunărea și strada Borcea și a parcului cuprins între acestea.

Se vor ridica restricțiile de pe b-dul Republicii.

Lucrarea va fi delimitat prin bariere normale și girlande din polietilena sau lanț.

Circulația rutieră pe B-dul N.Titulescu va fi dirijat prin intermediul balizelor direcționale și a indicatoarelor de circulație, astfel încât circulația să se desfățoare pe benzile de pe partea dreapta a direcției de mers str. Dunărea – str.Borcea.

Intrarea în clădirile limitrofe va fi asigurată cu pasarele mobile.

Perioadele de lucru pot suferi modificări în funcție de starea vremii, existând în derularea investiției timpi tehnologici ce nu pot fi scurtați.

Articole asemănătoare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

publish@calarasisud.ro

POST SCOS LA CONCURS DE INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CĂLĂRAŞI

publish@calarasisud.ro

Informare de presă

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...