AcasăAnunțuriAnunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

PRIMARIA COMUNEI DRAGALINA, titular al proiectului ,,REABILITAREA MODERATA A STATIEI DE CAPTARE A APEI DIN SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI SI CRESTEREA EFICIENTEI  ENERGETICE A ACESTEIA, PENTRU IMBUNATATIREA SERVICIILOR PUBLICE PRESTATE”, anunța publicul interesat asupra luării deciziei etapei  de încadrare către APM Călărași, in cadrul procedurii de evaluare a impactului  asupra mediului pentru proiectul   ,,REABILITAREA MODERATA A STATIEI DE CAPTARE A APEI DIN SAT DRAGALINA, COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI SI CRESTEREA EFICIENTEI  ENERGETICE A ACESTEIA, PENTRU IMBUNATATIREA SERVICIILOR PUBLICE PRESTATE propus a fi amplasat în intravilanul satului Dragalina, Comuna Dragalina, Judeţul Călăraşi.

        Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Călărași, Șos. Chiciului, nr.2, județul Călărași in zilele de luni-vineri , intre orele 10-14 precum si la următoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro.

         Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read