AcasăAnunțuriAnunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

Anunț public privind Decizia Etapei de Încadrare

EREMIA SEBASTIAN MIHAI, reprezentant al SEBYER AGRO SRL, titular al proiectului „ÎNFIINȚAREA UNEI SPĂLĂTORII AUTO SELF SERVICE ÎN SAT NICOLAE BĂLCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, anunță publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*) pentru proiectul „ÎNFIINȚAREA UNEI SPĂLĂTORII AUTO SELF SERVICE ÎN SAT NICOLAE BĂLCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Alexandru Odobescu, satul Nicolae Bălcescu, strada Centrală, mr. 19.

  1. Proiectul Deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din Șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași, 910005, în zilele de luni-vineri, între orele 10:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acord-de-mediu/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Călărași.

2. Publicul interesat poate depune propuneri, în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului Călărași, din Șoseaua Chiciului, nr. 2, Călărași, Călărași, 910005, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului Călărași.

Prezentul anunț va fi publicat atât în presă cât și la sediul administrației locale pe teritoriul căreia se va realiza proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read