AcasăAnunțuriAnunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA MODELU prin viceprimar Țuțueanu Valeriu, cu sediul în județul Călărași, comuna Modelu, titular al proiectului „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA MODELU, JUDEȚUL CĂLĂRĂȘI”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CALARASI, pentru proiectul „MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA MODELU, JUDEȚUL CĂLĂRĂȘI”, propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Modelu, satele Modelu și Tonea, străzile Plopilor, Narciselor, Liliacului, Primăverii, Călărași, Nucului și Pelinului.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului.

Prezentul anunț va fi publicat atât în presă cât și la sediul administrației locale pe teritoriul căreia se va realiza investiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read