AcasăAnunțuriAnunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU titular al proiectului ,,ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE  PRIN APORT VOLUNTAR ÎN SAT NICOLAE BĂLCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDETUL CĂLĂRAȘI”, anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi, (în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru ,,ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE  PRIN APORT VOLUNTAR ÎN SAT NICOLAE BĂLCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDETUL CĂLĂRAȘI”,propus a fi amplasat în sat Nicolae Bălcescu, comuna Alexandru Odobescu, județul Călărași, N.C. 21381.

  1. Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași, din şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400, precum şi la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.

  • Publicul interesat poate depune propuneri, în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași din şoseaua Chiciului, nr. 2, Călăraşi, Călăraşi, 910005, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read