AcasăAnunțuriAnunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA CUZA-VODĂ

COMUNA CUZA-VODĂ, cu sediul in județul Călărași, comuna Cuza Vodă, sat Ceacu, strada Calea Călărași nr.24, titular al proiectului “MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA CUZA VODĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul “MODERNIZARE DRUMURI DE INTERES LOCAL ÎN COMUNA CUZA VODĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”,propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Cuza Vodă, satele Ceacu, Cuza Vodă și Călărașii Vechi – intravilan.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Primar,

CEAUSESCU MONICA SILVIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read