AcasăAnunțuriAnunț public privind decizia etapei de încadrare Comuna Cuza Vodă

Anunț public privind decizia etapei de încadrare Comuna Cuza Vodă

COMUNA CUZA VODĂ, titular al proiectului ,,REABILITARE RETEA APĂ POTABILĂ IN SAT CEACU, SAT CUZA VODĂ, SAT CĂLĂRAŞII VECHI IN COMUNA CUZA VODĂ, JUDETUL CĂLĂRAŞI”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Călărași, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul ,,REABILITARE RETEA APĂ POTABILĂ IN SAT CEACU, SAT CUZA VODĂ, SAT CĂLĂRAŞII VECHI IN COMUNA CUZA VODĂ, JUDETUL CĂLĂRAŞI”, propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Cuza Vodă.

    1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, jud. Călărași,  în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

    2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read