AcasăActualitateLiderul liberal Alin Drăgulin: Gogu Dulce îi lasă pe comercianții călărășeni în...

Liderul liberal Alin Drăgulin: Gogu Dulce îi lasă pe comercianții călărășeni în frig

„Ținuți afară, în frig, de incompetența și indiferența lui M. Dulce, producătorii și comercianții din Piața Centrală și Bazar Big îndură temperaturile negative ale acestor zile”, arată liderul liberal municipal, Alin Drăgulin, într-o postare publică.

Acesta precizează că, în cursul zilei de vineri, 10 februarie, producătorii și comercianții nu au mai putut îndura frigul, plecând, pur și simplu, acasă după doar câteva ore. Lucrările la noul bazar din Călărași și la noua piață centrală au demarat în timpul fostei administrații liberale, în toamna anului 2020, cu termen de finalizare anul 2021. Ambele investiții, suportate din bugetul local, par abandonate.

„Anul trecut, M. Dulce a spus că va finaliza lucrările la Bazar în ianuarie, apoi în iunie, apoi în august. Acum promite că le va termina până la data de 1 martie 2023.”

„Ultima scuză a fost aceea că lucrările nu au fost finalizate din cauza centralei achiziționate, care nu ar corespunde din punct de vedere tehnic necesarului solicitat de dimensiunile clădirii. Halucinant! Cum a achiziționat ceva fără să știe dacă va corespunde cerințelor?”

Referitor la Piața Mare, Alin Drăgulin precizează că actualul edil Gogu Dulce prezintă de aproape un an tot felul de motive și explicații.

„Recent, s-a referit la faptul că, în urmă cu ceva timp, proiectantul a decedat. Din păcate clădirea se degradează și nu există un termen asumat privind finalizarea acestei investiții!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read